Binnen

Samenwerken

OMG

2 - 2000 Personen

Room Escape Amsterdam

Speel een van onze 4 Escape Room kamers, Room 8, Quarantaine, The Bunker of Vietnamese Victim. Of speel een van onze Escape Room concepten zoals Escape Challenge Morte Frio, Escape Challenge The Monk of onze City Escape Game.

Escape Room voor grote groepen

Wij hebben 4 verschillende Escape Rooms waar maximaal 7 personen per kamer tegelijk kunnen spelen. Als u met een groep bent die groter is dan 28 personen hebben wij verschillende opties. U kunt er voor kiezen in 2 ronden te spelen, waarbij de ene helft een Escape Room speelt en de andere helft van de groep een andere activiteit, borrel of vergadering heeft. Of u kiest voor een van onze Escape Room concepten die wij speciaal ontwikkeld hebben voor klanten die op zoek zijn naar een Escape Room voor grote groepen. Dit zijn de Escape Challenges Morte Frio en The Monk. Of u kunt kiezen voor onze City Escape Game die u kunt spelen op onze locatie in Amsterdam of in een stadscentrum in Nederland.

Room 8

Room 8

Het verhaal speelt zich af in Amsterdam – 27 januari 1918 – sectorpark Sloten Gebouw A, Afdeling munitieopslag.

Er is een melding binnengekomen dat een links – extremistische anarchistengroep genaamd SAJO – klub, een inval heeft gedaan in munitieopslaghal A. Op dit moment bent u, als beveiligingscommandant met uw team verantwoordelijk om deze aanslag tegen te houden. De SAJO heeft met 5 man een bom in elkaar gezet die over een uur af zal gaan.

Ben jij in staat een extremistische aanslag van de extreem linkse SAJO tegen te houden?

Quarantaine

Quarantaine

Je hebt net een noodlanding gemaakt door ziekteverschijnselen onder de passagiers. Jullie zijn nu in quarantaine gezet. Maar hebben die artsen wel gelijk? En komen ze je echt wel bevrijden? Of ga je hier dood en kun je beter nu ontsnappen?!

The Bunker

The Bunker

Je bent een Britse verzetsstrijder tijdens WOII en wilt in gaan breken in een luftwaffe communicatiebunker om een geheime boodschap te verzenden naar de Engelse verzetsgroep. Rondom deze bunker staan 5 zendmasten en hierdoor kunnen de Duitsers vluchtsignalen opvangen als de Engelsen ze willen bestoken. Je bent klaar voor de strijd. Hopelijk heb je alle informatie voordat de Duitse strijders terug komen.

Vietnamese Victim

Vietnamese Victim

Je bent als toerist altijd voorzichtig. Zeker als je weet dat je in een buurtje loopt waarvoor je van de toeristische hoofdweg bent afgeslagen. Maar je wilt graag even dit éne winkeltje in. Eenmaal in het winkeltje vraag je je af of het wel een echt winkeltje is. Maar al snel wordt die vraag ingehaald door de vraag of je nog wel een weg terug hebt.

UP Events offerte op maat

*

*

*

*