Buiten

Samenwerken

OMG

10 - 2000 Personen

Graffiti Workshop

Stap in de wereld van de straatkunst met deze spetterende Graffiti workshop. Deze workshop is ideaal te gebruiken als ontspanning, teambuilding en zelf voor trainingen. U kunt zelf een eigen thema aandragen waarmee de deelnemers aan de slag gaan. Denk hierbij aan een nieuw logo voor uw bedrijf of het het levensverhaal van de vrijgezel.

Opbouw Graffiti Workshop

Elke workshop start met het maken van een eigen ontwerp in tweetallen. Natuurlijk is het ook mogelijk om met meerdere personen een kunstwerk te maken. Als dit naar ieders zin is voltooid word de beschermende kleding aangedaan en gaan jullie naar buiten om te spuiten. Het spuiten vindt in principe altijd uiten plaats in verband met de gassen die vrijkomen tijdens het graffitispuiten.

Wat is inclusief

UP Events zorgt voor beschermende kleding zoals handschoentjes, een schilderspak en overschoentjes. Hoewel jullie allemaal deze kleding krijgen aangeboden bent u natuurlijk zelf verantwoordelijk om te zorgen dat er niet op kleding wordt gespoten. Er zullen meer dan genoeg spuitbussen in diverse kleuren aanwezig zijn.

Prijs op onze locatie

vanaf 10 personen € 29,95 pp excl. 6% btw.
Duur: 1,5 uur
Bent u met minder dan 10 personen kunt u voor 10 personen boeken.
Bent u met meer dan 25 personen vraag dan een offerte aan voor een speciale prijs.

Prijs op uw locatie

Vanaf 15 personen € 32,95 pp excl. 6% btw.
Vanaf 51 personen € 30,95 pp excl. 6% btw.
Vanaf 99 personen € 28,95 pp excl. 6% btw.
Duur: 1,5 uur

UP Events offerte op maat

*

*

*

*