Binnen

Buiten

Competitief

10 - 2000 Personen

ZTag

Speel dit super spannende spel ZTag met je vrienden of collega’s. Kruip in de huid van een zombie en probeer alle mensen in jou team te krijgen. Dit spel is super voor teambuilding events zowel binnen als buiten. ZTag is een non-contact game, spelers hoeven elkaar dus niet aan te raken.

Hoe speel je ZTag

ZTag is een spel waarbij mensen spelen tegen zombies. ZTag lijkt een beetje op lasergamen maar dan zonder wapens. Elke speler draagt een lichtgewicht batch dat zijn of haar “gezondheidsniveau” aangeeft. In plaats van met geweren op elkaar te richten, proberen spelers binnen 1 meter van een andere speler te komen om ze te ‘taggen’. Wanneer een zombie-speler een menselijke speler tagt, zal die mens een zombie worden en de infectie verspreiden.

Doel van het spel

Zombies en Mensen hebben beide een ander doel in het spel ZTag.
Doel voor de Zombies ( De Batch is rood) is om alle mensen tot Zombies te maken door dicht bij hen in de buurt te komen. Zodra een mens tot Zombie is gemaakt zal hij met het Zombie team meespelen.
Doel voor de Mensen ( De Batch is groen) is om de Zombies te vermijden, de Checkpoints te vinden en de laatste Mens zijn die het spel overleeft. Checkpoints zijn in het spel verstopte boxjes. Als een Mens alle Checkpoint heeft gevonden wordt hij een Dokter ( De Batch van een dokter is wit). Een Dokter kan Zombies beter maken waardoor zij weer Mens worden.

Waar kan ik ZTag spelen

ZTag is te spelen op onze locatie in Amsterdam West of een locatie van uw keuze.

Prijs op onze locatie

Vanaf 10 personen € 18,95 pp excl. btw.
Duur: 75 minuten
Bent u met minder dan 10 personen kunt u voor 10 personen boeken.
Bent u met meer dan 25 personen vraag dan een offerte aan voor een speciale prijs.

Prijs op uw locatie

Vanaf 15 personen € 32,95 pp excl. 21% btw.
Vanaf 51 personen € 21,95 pp excl. 21% btw.
Vanaf 99 personen € 17,95 pp excl. 21% btw.
Duur: 1,5 uur

UP Events offerte op maat

*

*

*

*

ZTag